Знаменитите Стефан Данаилов и Аня Пенчева в Благоевград с „Актрисата”

„Актрисата“ на много награждавания и шумно аплодиран по света и в България драматург Питър Куилтър е влудяваща и сантиментална комедия, която достига до драматични обертонове, вплетена с майсторска игра на любимите български актьори.

Знаменитата Аня Пенчева, влиза в „кожата “ на актрисата Лилия Мартин, която иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната й се „завихрят“ шеметни ситуации, предизвикани и от шеметния й живот на сцената и извън сцената. Стефан Данаилов я осветява с ослепителнaта си игра в образа на застаряващия й годеник Чарлс. Покрай тях блестящо „дефилират”, като на своеобразен парад нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър( Иван Панев).Влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си. Майсторската игра на тази плеяда от звезди ще ви остави без дъх и ще ви придвижи неусетно в безвремие от смях…

Тази постановка, на „Народен театър”- София, ни дава възможност отново да се докоснем до великия Стефан Данаилов. Това е първото му превъплъщение на сцената от по-дълго време насам, но вече е тук и е готов отново да ни впечатли с гигантския си талант.

Опиянена или пияна е актрисата, преди да се срещне за последен път с любимата си публика? Кой от всичките замесени в живота ѝ мъже има власт над нея – или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата? А на любовта, ако я има?..Освен отговорите на тези въпроси, заедно с режисьорката Росица Обрешкова и големия Стефан Данаилов като постановчик на „Актрисата“, ще разкрием и още театрални загадки, най-важната от коите е: колко силна е магията на театъра!

Представлението „Актрисата“ ще се играе в Благоевград на 22.10. от 19:00 ч. в зала Яворов.

Билети, информация и резервация на касата на зала Яворов и тел. 0884 115 138

Pin It