Вземете очила за вашия малчуган с до 30% отстъпка oт Скай Оптик

Първия учебен ден наближава. Възползвайте се сега от страхотните септемврийски промоции. Вземете очила за вашия малчуган с до 30% отстъпка oт Скай Оптик. 

Не забравяйте, че малките отклонения при детските очи, могат да се отстранят с носене на очила. Водетете вашия мъник на профилактични прегледи и при най-малки съмнения.

В оптични центрове Скай Оптик ще бъдете консултирани и обслужени от опитни професионалисти с богат опит в сферата на очната профилактика. Ангажирани сме изцяло да се грижим за вашите очи и се стремим да предлагаме продукти и услуги, покриващи най-високите стандарти за качество.

Експертния и професионален подход към нашите клиенти и партньори, както и постоянният стремеж, да предлагаме продукти и услуги, покриващи най-високите стандарти за качество, са най-важните ни приоритети.

Ангажирани сме изцяло да се грижим за вашите очи и гарантираме за продуктите си и за вашата удовлетвореност. Освен това гарантираме за най- добра цена, съобразена индивидуално с вашите нужди.

Защото вие сте причината да се стремим всеки ден да ви предлагаме само най – доброто решение за Вас и вашето семейство.

Скай Оптик – Благоевград:
Адрес: гр. Благоевград, ул. Тодор Александров № 2, Mall Largo, ет. 3 (последен етаж)
GSM: 0882 41 07 67

Центъра разполага с висок клас апаратура за корекция на зрението. Очен кабинет за преглед на място за установяване на диоптър.

Експресна изработка на диоптрични очила за 30 минути.

Доказани очни лекари от София. Голям избор на диоптрични рамки и слънчеви очила.