Спектакълът „Всичко или нищо” с Христо Шопов, Лилия Марвиля и Ирини Жамбонас гостува в Благоевград на 2 април

През април спектакълът „Всичко или нищо” празнува 1 година от своята премиера и именно Благоевград е избран като домакин за рожденият ден на продукцията. Постановката ще гостува в областния център на 2.04.2018 г. в зала “Пейо Яворов” от 19.00 часa като част от националното турне.

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в  интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

Автор: Лиза Шопова
Режисьор: Лиза Шопова
Сценография и костюми: Антония Попова
Музикално оформление:  Светлин Къслев
Продуцент: Лилия Грънчарова

„Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.

Билети се продават на касата на зала ,,Пeйо Яворов”,тел.: 0895 973397 и в мрежата на Eventim.bg.

Скъпи почитатели на театралното изкуство, очакваме Ви!

Pin It