Вече може да се избавим от неприятното хъркане

 

Спи по-добре, чувствай се по-добре

Нощното хъркане е често срещан проблем – най-вече при мъжете. Много фактори могат да допринесат за хъркането – възраст, проблеми с носа и синусите, наднормено тегло, алкохол, тютюнопушене, лекарства и позата по време на сън. Уникална иновативна лазерна технология NightLase намалява до 50% неприятното хъркане нощем. Представлява неинвазивен, фин и ефективен начин за намаляване на хъркането. Силата и интензитета на дразнещото хъркане могат да бъдат значително редуцирани.

Стандартно се извършват три процедури в интервал от 15-20 дни /приблизително: 1-ви, 15-ти, 45-ти ден/. По лекарска преценка може да се направят и допълнителни процедури, при необходимост. Резултатите често се виждат още след първата процедура. Всяка процедура продължава около 20 минути. Усеща се леко затопляне. Не се налага прилагане на локално обезболяване, но ако имате притеснения, може да ги обсъдите с лекаря, извършващ процедурата.

Процедурите стартират в сряда – 8-ми май 2019, от 16:00 до 18:00 часа, след което ще се провеждат всеки понеделник или вторник, от 16:00 до 18:00 часа, съобразно ангажираността на лекаря, извършващ процедурата.

Можете да си запишете час на телефон – 073/ 88 20 20 или 0893 605 378.

До 31.05.2019г. може да се възползвате от промоционални цени – 100 лв. за процедура.

Хъркането се получава, когато въздуха не може да се движи свободно през носа и устата по време на сън. Това се дължи на стесняване на дихателните пътища, което кара тъканите да вибрират и да издават звук. В тежките случаи дихателните пътища могат да бъдат блокирани, което е известно като “обструктивна сънна апнея”.

Има редица последствия, които могат да повлияят на живота на хъркащия и неговия сън. Лишаването от пълноценен сън в резултат на хъркане има отрицателно въздействие върху здравето и качеството на живота. Хъркащите е възможно да изпитват умора, сутрешно главоболие, раздразнителност, сухота в устата и други. Проучванията в тази област показват също така и връзка между хъркането и повишения риск от инфаркт и инсулт.

С помощта на съвременните технологии, можете лесно да проследите честотата и силата на хъркане чрез мобилни предложения. Може да ползвате SnoreLab и всяко друго приложение с аналогични опции.

Pin It