Успех у дома за Септември (Симитли) срещу Чавдар

Отборът на Септември (Симитли) победи отбора на Чавдар (Етрополе) с 4:2 в мач от 22-и кръг на Югозападната трета лига.Срещата се изигра днес на стадион „Септември“ в Симитли. Днешната среща премина под знака на положителната игра и резултат. Момчетата Спас Стоименов показаха добър футбол и това пролича в резултата.

През първото полувреме футболистите на Септември имаха поне три пропуска, които можеха да открият резултата. Първото попадение дойде в 32-а минута, като капитанът на отбора, Анатоли Лулейски отбеляза за 1:0. Две минути по-късно Владимир Каптиев покачи на 2:0. Минута преди края на полувремето отново Владимир Каптиев направи пробив и отбеляза за класическото 3:0.

След почивката играта продължаваше да е в победния ход за Септември. Е началото на втората част вратарят на симитличани Илиян Узунов спаси опасно положение пред си. В 60-а минута, отново Узунов се прояви като герой на терена, като спаси дузпа, отсъдена за гостите. Минути по-късно, Марио Топузов се възползва от разбъркване пред вратата на гостите и отбеляза за 4:0. Последваха няколко смени в отбора на Септември, като Борис Божинов на влезе в игра на мястото на Цолев, Лъчезар Дафков на мястото на Анатоли Лулейски и Владимир Гогов на мястото на Борислав Хазуров. Дузпа за Чавдар е отсъдена отново в 75-а минута,а резултатът стана 4:1. В последната 90-а минута. Гостите отбелязаха още едно попадение за крайното 4:2.

Старши-треньорът Спас Стоименов похвали своите футболисти, но и отбеляза, че отпускането накрая, въпреки голямата преднина в резултата не му е харесало.

Състав Септември (Симитли): Илиян Узунов, Асен Топузов, Иван Иванов, Евгени Тунтев, Ивайло Иванов, Денис Цолев, Марио Топузов, Йоан Петров, Владимир Каптиев, Анатоли Лулейски, Борислав Хазуров

Pin It