Участници от 25 държави пристигнаха в Сандански за конкурса „Miss & Mr Grand Sea World“

За няколко дни град Сандански се превръща в сцена на красотата и елегантността.

Участници от 25 държави ще се борят за престижни титли на конкурса Miss & Mr Grand Sea World, чийто финал ще бъде в събота.

Истински интерес и емоция провокира, както у самите участници, така и в околните, шествието на делегацията по главната улица „Македония“ в традиционни носии.

Впечатляваща бе появата на претендентките от Япония, Бразилия, Индия, Шри Ланка и други, които не пропуснаха възможността да се снимат с всеки, проявил интерес към впечатляващите им национални костюми. От организаторите научихме ме Mr. Азърбейджан е ушил собственоръчно своя костюм, с който ще се представи на конкурса. Всички национални, традиционни костюми бяха оценявани от международно жури.

Преди големия финал всички участници  направиха опознавателна разходка в град Мелник и фотосесия в Епископска базилика – Сандански.

На финала в събота Сандански освен сцена на красотата очаква и плеяда от звезди, които ще бъдат гости на церемонията по награждаването. Това са: Янка Рупкина, Роберта, Стефан Илчев и танцьорите от Masters of the Dance.

Pin It