Тази вечер: STAND-UP COMEDY с Аладин Алиибрахим в Летен театър – Благоевград

ОТ) ЛИЧЕН ОПИТ. ДОТУК. отново на ново място – след парка, отиваме в ЛЕТЕН ТЕАТЪР -Благоевград, Какво по-приятно място за бягство от високите температури от новия летен театър,  с приятна напитка и забавни истории. Даваме начало на театралния сезон със Stand-Up Comedy Show с любимия ни Аладин Алиибрахим.

С подкрепата на Община Благоевград. Билети на касата на Драматичен театър “Никола Вапцаров” – Благоевград. Местата са ограничени. Начало: 21:00 часа.

Работно време:
от понеделник до петък
10:00 ч. – 15:00 ч.
тел. 0879523729
пл. “Георги Измирлиев” 1
e-mail: dt_vapcarov@abv.bg

За шоуто:
Ако имате проблеми в любовта.
Ако искате да потрошите колата на вашата половинка или искате да платите на някого, който да я потроши, това шоу е за Вас. Очакват Ви много абсурдни истории и нелепи ситуации, разкриващи личния опит на Аладин, който заради жена остана без кола, гръбнак и достойнство.
“ОТ ЛИЧЕН ОПИТ. ДОТУК.” е авторски спектакъл на актьора от трупата на Драматичен театър “Никола Вапцаров” – Благоевград, с помощта на неговия приятел Георги Янев.

Шоуто със сигурност не представя отличния опит на Аладин, а напротив. Лишен от баналности или битовизъм той споделя абсурдите на живота си!

Pin It