Светлин Танчев ще води листата на „България без цензура“ в Благоевград

Светлин Танчев, снимка:Barekov.com
Светлин Танчев, снимка:Barekov.com

Водачите на „България без цензура“ бяха обявени по време на II-ия национален конгрес на партията във Варна днес. Лидерът на ББЦ Николай Бареков излиза на изборен дуел в Пловдив-град, а в 25-и МИР в София битката с Борисов ще води зам.-председателят на партията Росен Петров. Светлин Танчев ще води коалицията и в Благоевград, където ще се изправи срещу зам.- председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Бастионът на ДПС – Кърджали коалицията ще атакува с три от най-знаковите си лица – зам.-председателите Рада Коджабашева и Росен Петров, следвани от световната шампионка Тезджан Наимова. Зам.-председателя на ББЦ Светлин Танчев ще води листата в 24-и МИР в столицата, а в 23-и начело е Любен Дилов-син.

В Бургас водач ще главният секретар на ББЦ Стефан Кенов, в Добрич – Виктор Лучиянов. Председателката на „Евромайки“ Калина Крумова ще води четата на „България без цензура“ в Ловеч, а Георги Балабанов – в Сливен. В Перник начело на листата е Димитър Колев, в Разград Димитър Аврамов, а в Пловдив-област Мартин Иванов. В Хасково водач ще е Борислав Иглев, а в Шумен – доц. Христо Бозов. Във Велико Търново водач е Илия Димитров, а във Видин – Десислава Тодорова.

На форума лидерът на партията Николай Бареков представи и управленската програма на ББЦ.

bbc-kongres2

 

Pin It

One Comment - Write a Comment

Comments are closed.