Станислав Ильовски – все по-близо до мечтата – да стъпи на крака

В „пролет за Станислав“ събрахa средства, които осигуриха две вливания на стволовите клетки и последващата терапия. Предстои му още една процедура. През юни трябва да бъде платена и таксата за последната четвърта.

Терапията, на която се подлага Станислав Ильовски е вличания на стволови клетки, която терапия дава почти сигурни шансове, че младото момче ще може да се изправи на крака. Всяка от процедурата, която се извършва в специализирана клиника в Турция, струва 20 000 лева. Началото, парите за първото вливане, осигуриха семейството на Станислав. В „Пролет за Станислав“ събрахме пари, които покриха разходите за второто и третото вливане.

Днес Станислав е бил на озонотерапия след трето вливане и лекарите дават надежди – Станислав да стъпи на краката си. Момчето се поддава на терапията. Заслужава да се направи и четвъртото вливане. И трябва още малко от общото ни добро. Случи паричка в кутиите за Станислав. Те са навсякъде. В началото на юни, напомняме и футболните фенове на Левски в Симитли организират благотворителен мач. И Станислав е от Левски.

Може да помогнеш и с банков превод:

IBAN: BG90IORT80487091130200; BIC: IORTBGSF В полза на Станислав Иванов Ильовски

Станислав е все по-близо до мечтата си – да стъпи на крака!

Pin It