Сигнал от пощата: Полицейски син блъсна 6-годишно дете, случаят е потулен

На редакционната ни поща получихме писмо, в което тревожно съобщават за инцидент, при който е блъснато 6-годишно дете, случаят също така е потулен.

Ето какво пише читател на blagoevgrad.eu:

На 4.11.2018 /неделя/ по време на сватбеното тържество на Невин Чаушев от с. Кочан общ. Сатовча с пк.2955, синът на полицай Емил Узунов – Румен Узунов , който е студент в Академията на МВР ,блъска с автомобил на пешеходната пътека на центъра на селото 6 годишно дете от с. Ваклиново по фамилия Сафиев.След инцидента шофьорът  слиза от автомобила и започва да се кара  “Защо не си пазят детето   “. Детето е 1-ви братовчед на младоженеца . Пешеходната пътека е заснемана 24 часа в денонощието от 2 камери – едната е на банкомат , другата е поставена на кметство с. Кочан . Наплашили са родителите на детето да не подават сигнали – случеят е потулен .

Екипът на медията не може да потвърди, или да опровергае твърдението, но остава отворен за публикуване на коментари и мнения от замесените лица, цитирани по-горе. Може да пишат на e-mail blagoevgrad.eu@gmail.com

 

Pin It