Септември (Симитли) започна подготовката си за втори полусезон

27-ма се събраха за първа тренировка на симитлийския тим Септември (Симитли). Свещеник благослови началото на подготовката на момчетата от отбора. На стадион „Арена Симитли“ се събраха футболисти и целият спортно-технически щаб. За официалния старт на подготовката с футболистите бяха и кметътна община Симитли – Апостол Апостолов и председателят на Общински Съвет Симитли – Владимир Христов

Отец Спас поръси футболистите със светена вода, след което се строиха за първа тренировка. Този полусезон в строя на отбора се включват: Тодор Траянов, Крум Николов, Методи Велевски от Македония, който е юношенски национален вратар. С отбора ще продължи да тренира и Кирил Грозданов. Очаква се пристигането на братята Тейлър, което се забавя поради обстановката във Великобритания и Света.

Септември започва подготовката за втори полусезон и с нов треньорски щаб, след като Тодор Киселичков се раздели с отбора по взаимно съгласие. Старши-треньор става Антон Бачев. Негови помощници ще бъдат Костадин Кацимерски, Стойко Сакалиев, Методи Илиев – Германеца и Антон Иванов.

До 13 януари, момчетата на Септември ще провеждат тренировките си на базата в Симитли, а на 13 заминават за Белек, Турция, където ще бъдат на подготвителен лагер.

Публикувай мнение