Септември (Симитли) тръгна с победа

След 5 години прекъсване от Втора лига за отбора на Септември, момчетата от Симитли започнаха официалните си мачове с победа над Литекс (Ловеч).

Отборът на Симитли бе домакин и посрещна отбора на Литекс. Мачът започна с едноминутно мълчание в памет на дългогодишния сътрудник на Треньорската школа към БФС Рени Лазарова.

В първото полувреме домакините бяха по-добрите на терена, като почти не дадоха шансове на гостите си от Ловеч. Точно тогава те бързо-бързо решиха мача с два гола в първия половин час. Резултатът бе открит в 10-та минута с удар от границата на наказателното поле от футоболиста на Септември Владимир Гогов. В 24-та минута, с втори гол за симитлиици се разписа Руслан Иванов, с което Септември поведе в резултата с 2:0.

Във второто полувреме много смени направиха и в двата отбора. За отбора на Симитли на мястото на Ивайло Михайлов влезе Борислав Хазуров. Запро Динев смени Илия Карапетров, а на мястото на Христо Младенов застана Емил Петров. Без гол завърши втората половина на срещата и с победа за Септември Симитли.

Така момчетата на Иво Тренчев стартираха с 3 точки в първенството.

Pin It