Септември (Симитли) с нулево равенство в Кюстендил

Септември (Симитли) и Велбъжд (Кюстендил) с нулево равенство. Срещата беше играна днес в Кюстендил, като двата тима не успяха да се наиграят и завършиха при резултат 0:0.

„Много сме разочаровани от мача, последният пас и головият удар много ни липсваха”, бяха думите на старши-треньорът Спас Стоименов след срещата, с което и приключи коментара си за нея.

Още в 15-та минута Владимир Гогов имаше възможност да вкара гол, но пропусна. Положение за гол създаде и Лъчезар Дафков, което не можа да изиграе по-добре и до гол така и не се стигна. Домакините бяха предимно в защита и стояха в своята половина на игрището.

Второто полувреме пред Септември (Симитли) след удар от далече на Кирил Николов се откри нова възможност да отбележат, но пропуснаха. Малко по-късно след центриране от страни на Кирил Георгиев, Лъчезар Дафков не успя да вкара. До края на срещата отборът на Септември се опитваше да отбележи гол, но безуспешно. Закономерно, когато не можеш да изпълниш последния удар да няма и голове. Така срещата от седми кръг на Югозападната трета лига срещу Септември (Симитли) и Велбъжд(Кюстендил) завърши при 0:0.

Стартов състав Септември (Симитли): Иван Димитров, Методи Илиев, Асен Топузов, Любомир Илиев, Ивайло Иванов, Анатоли Лулейски, Кирил Николов, Борис Божинов(Ибрахим Алим), Владимир Гогов(Кирил Домозетски), Кирил Георгиев, Лъчезар Дафков (Христо Петров)

Pin It