С превенция за употребата на алкохол, Вилимир Александров и Таня Маринска дискутираха с ученици от Долно Осеново

След като дадоха старт на своята кампания в СУ “Св.св. Кирил и Методий” град Симитли, младите ентусиасти Вилимир Александров и Таня Маринска се срещнаха с ученици от Долно Осеново.

Късометражният филм “Животът е с предимство“ беше представен пред учениците в прогимназиален и гимназиален етап в Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“ село Долно Осеново от неговият режисьор и сценарист – Таня Маринска и един от актьорите – Вилимир Александров.

Акцентът беше върху превенция на употребата на алкохол, както и шофирането в нетрезво състояние. След като се запознаха с филма и с историята на неговото създаване, в залата се разви дискусия на тема: „Правилно и неправилно поведение, осъзната и неосъзната опастност“. В разговорът се засегна и въпроса за цената да преследваш до край своята мечта, независимо от жертвата, която правиш. Младите и упорити лектори дадоха ценни съвети на публиката.

Със своята жар и страст, която влагат в работата си – Таня Маринска и най-младият в местния парламент – Вилимир Александров дадоха добър пример на подрастващите ученици.

За финал, двамата предоставиха възможността на учениците да споделят какви теми ги вълнуват и интересуват, за да бъдат засегнати в бъдещите им срещи.

Pin It