Росен Георгиев оглави структурата на НФСБ в Благоевград

Росен Георгиев оглави организацията на НФСБ в Благоевград след като получи пълната подкрепа на актива по време на отчетно-изборно събрание, провело се в областния център.

Георгиев беше кандидат за кмет на Националния фронт на местните избори през октомври 2019 година и постигна добър резултат, давайки категоричната заявка, че патриотичната формация има място на политическата карта в Благоевград.

Това подчерта и народният представител, и зам.-председател на НФСБ Борис Ячев при номинацията на Росен Георгиев за председател на местната структура. На отчетно изборното събрание в Благоевград присъства и заместник-министърът на здравеопазването от квотата на НФСБ Светлана Йорданова.

В ръководството на структурата на НФСБ в Благоевград, която има сериозно присъствие в обществено-политическия живот на града, влязоха още Живко Янев, Саша Ласина и Веселин Рупов. За секретар на организацията бе избрана Олга Ворошилова.

Активът на НФСБ заяви подкрепата си за присъствието на политическата партия в управлението на държавата в името на това да се изпълняват поетите ангажименти пред избирателите.

Pin It