Родители: Благодарим на д-р Камбитов, че осигури дом на художествената гимнастика в Благоевград

Родители: Благодарим на д-р Камбитов, че осигури дом на художествената гимнастика в Благоевград, преди години дори и не сме си помислили, че децата могат да практикуват този спорт тук

Ще бъде предоставена допълнителна база за тренировки за КХГ „Пирин“.  Това заяви по време на среща с родители на деца, трениращи художествена гимнастика, кандидатът за кмет за трети мандат на Благоевград, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов. Той пое ангажимент да бъдат предвидени часове за тренировки и в зала „Скаптопара“, като занятията в   III OУ също ще продължат.

„Вървим  към кардинално решение по отношение на предоставяне на допълнителни спортни бази. Всяка година строим, ще направим и още зали за спорт. В по-мащабен план, имаме амбицията да изградим и Мултифункционален спортен комплекс, с лекоатлетическа писта  и зали с всички необходими условия“, каза д-р Камбитов.

Родителите подчертаха, че срещат абсолютно разбиране и подкрепа в лицето на д-р Камбитов.

„Благодарим ви! Преди пет години дори не сме си помисляли, че нашите децата ще тренират художествена гимнастика, а вече са част от този красив спорт и печелят награди.  Благодарим за подкрепата, вярваме, че и занапред ще е така. Все още сме малък клуб, но имаме сериозни амбиции. Искаме децата ни да тренират всеки ден“, подчертаха родителите.

Преди срещата д-р Атанас Камбитов връчи купи на призьорите и грамоти на отборите в Трети държавен турнир по художествена гимнастика за Купите на община Благоевград „Купа Пирин“ и международен турнир “Приятели“.

 

Предизборна публикация
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Pin It