Пуснаха билетите за Световната купа в Банско

Билетите за Световната купа по ски в Банско в края на януари вече се продават на първа станция на лифта. Еднодневен пропуск е 40 лева, а за двата дни – 70 лева. Децата до 12 години плащат по левче на ден, но с придружител. Билетът дава право на ползване на лифта или микробус до Бъндеришка поляна и място на трибуната, уточнява “24 часа”.

Голямата звезда на ските, която се очаква у нас – Микаела Шифрин, продължава да няма победа на гигантски слалом пред родна публика в Килингтън. Тя остана трета след италианките Марта Басино и Федерика Бриньоне.

При мъжете германецът Томас Дресен стана първият немец с три победи на спускане, след като спечели спускането в Лейк Луиз. Дресен се завърна с успех година след като скъса връзки в коляното и извади лявото си рамо след падане в Бийвър Крийк.

Той изпревари само с 2 стотни Доминик Парис от Италия. Третото място с еднакво време разделиха швейцарците Карло Янка и Беат Фойц.

Pin It

One Comment - Write a Comment

  1. Трябва да бъдем горди, че за десети пореден път България е домакин на Световна купа – най-голямото състезания по ски в света!

Comments are closed.