Производство и ремонт на жила и стъклоповдигачи за автомобили


Микрон Доцев ЕООД – една от водещите компании, предлагаща специфични механизми за Вашият автомобил.
В случай, че сте собственик на превозно средство, което има проблем със съединителя, било то от износване, или поради механична повреда, то тази компания има решение за Вас.
Фирмата работи с утвърдени марки, а в много случаи изработва артикулите специално спрямо клиентите.
Вашата правилна фирма e Микрон Доцев ЕООД, без значение дали се касае за автомобил, микробус, камион, селскостопанска техника, мотоциклети и лодки.
Компанията е тясно специализирана в предлагането на всякакви жила, било то за съединител, за скорости, жила за врати, механизми за затваряне, повдигане, придвижване и всякакви други, сходни. За качеството и коректността на компанията говори самото основаване, което е през далечната 1989 година. Малко фирми могат да се похвалят с толкова години предлагане на продукти за родния пазар.
Можем да отличим компанията с млад и динамичен екип, работещ с жажда за локализиране и отстраняване на текущи проблеми, при това в дългосрочен аспект.
Традицията, черпеща вдъхновение от натрупания опит и новите идеи създават стремеж за максимална полезност на всеки клиент!Освен предлагане на артикули, компанията предлага ремонт на дискове, лагери, отстраняване на проблеми със стъклоповдигачи, монтаж и демонтаж на всякакви жила и механизми, ремонт на брави на автомобили, както и на други сходни. Както сами можете да се уверите, услугите, предлагани от компанията са разнообразни, но насочени в една специфична област, област, в която не всеки сервиз може да Ви съдейства.

И така, в обобщение на написаното можем да добавим, че стигне ли за подмяна на жила, имате ли проблем с вратите и прозорците на Вашето превозно средство, бус, камион, лек автомобил, то фирмата е ясна! Още днес можете да потърсите съдействие и на телефон 0898473031.
Времето в наши дни е изключително ценно и именно поради тази причина сме оставили телефон, от който можете да поръчате съответната част.

С компанията, за която стана дума в настоящата публикация, се работи изключително лесно и приятно. Редица са случаите, в които тя се явява единственото спасение, особено когато се касае за ретро автомобили, или пък за автомобили, които не са масови, т.е. уникални или в лимитирана серия.
Можете да разчитате на висококачествени жила за съединител, ръчна спирачка, газ на супер цени!

Pin It