Проблем с водоподаването тормози жителите на село Изгрев

problem_vodopodavane_aidarovo_izgrev_blagoevgrad_vik

Наши читатели се свързаха с редакцията ни, за да изразят възмущението си от проблем с водоподаването в благоевградското село Изгрев. Ето и какво точно ни споделиха:

“Пишем ви поради проблем, който от години тормози половината от жителите на с.Изгрев и се оказва неразрешим. Проблема е главно през летните месеци юли и август, половината от хората тук нямат вода за пиене докато останалата част поливат градините си с питейна вода, което е някакъв пълен фарс!!!

Заявявали сме за проблема многократно както аз така и много съседи във дружеството В&К но уви проблема остава. От дижурните диспечари на В&К всеки път чуваме едно и също и то е че това е защото хората си поливат градините и че те не могат да направя нищо по въпроса. Прехвърлят топката към кмета като ни обясняват че той трябва да реши проблема! И какво става когато се обърнем към г-н Николай Безински – едно голямо НИЩО!!!! Той също ни обяснява как не зависи от него че няма как да помогне и че при него също нямало вода!!!

А кой е супер героя който може да помогне за решението на проблем който тормози половината жители на едно село остава мистерия до ден днешен!!! Какви хора сме – живеем в двадесет и първи век, а имаме мисленето на хора живеещи в праисторическата ера!!! Описахме ви накратко проблема като с неговата публикация се надяваме да се намери човека който е способен да се справи с поредния ъпсурт в България!”

С уважение,
В. И.
и всички останалите жители на с. Изгрев, засегнати от проблема

14.08.2013 г.

 

 

Pin It