Последни билети за щурата комедия “Провинциални анекдоти”

Плеяда звезди на театъра ще завладеят благоевградската публика

На 16 октомври Сатиричен театър „Алеко Константинов“ – София ще представи премиерно в зала „П. Яворов“ новата луда комедия в своя репертоар – “ПРОВИНЦИАЛНИ АНЕКДОТИ”.

На сцената ще си партнират титаните на смеха – Албена МИХОВА, Силвия ЛУЛЧЕВА, Кирил ЕФРЕМОВ, Ивайло КАЛОЯНЧЕВ, Явор БОРИСОВ, Иван ПАНЕВ и др. Режисьор на спектакъла е друг обичан актьор – Николай УРУМОВ. Гостуването в Благоевград е една от първите спирки на националното турне на комедията, която е очаквана с нетърпение в цялата страна. Сюжетът ни отнася някъде на края на света, където един хотел се тресе от шеметни емоции и комични ситуации.

„Провинциални анекдоти“ е пиеса, изпъстрена с интриги, съмнения, признания, тежък махмурлук, страх, невежество, кариеризъм, страст и всичко това – под покрива на един хотел! Може ли да се случи всичко на едно място и на едни и същи хора? Да! Ако са вътре, и то вътре с двата крака! Като прибавим към всичко това и брилянтната игра на трупата на Сатиричния театър, истинското забавление и два часа смях са гарантирани!

БИЛЕТИ на цени 12 и 15 лв. може да закупите на касата на зала “П. Яворов” и на 0884 115 138.

Pin It