Последни билети за комедията „БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ“

От създателите на хитовете „ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“, „ГОЛЕМАНОВ“ и „ВРАЖАЛЕЦ!!!

На 28-ми септември, понеделник, Благоевград ще бъде превзет от супер комедията „БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ“. Последни билети за постановката може да закупите от касата на зала „Яворов“ и на телефон 0884 115 138, всеки работен ден!

Спектакълът е дългоочакван, като продължение на темата в хитовата постановка „ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“, която многократно е гостувала в града при невероятен интерес. 

Новото заглавие обещава още по-смешни и неописуеми ситуации! Очакват ни два часа гарантиран смях с любимите актьори – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Невена Бозукова – Неве, Жанина Стоилова и Петьо Петков – Шайбата. Режисьор на комедията е Асен Блатечки.  Спектакълът е дело на ДКТ „К. Величков“ – Пазарджик, с разпространител Театрална формация „Мелпомена“.

В основата на сюжета на „БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ“ е Любовта във всичките й форми и проявления. На първо четене спектакълът представя абсолютно „нормална ситуация“, в която двама млади влюбени решават да запознаят своите родители дни преди сватбата си… Но когато бъдещите сватове са: двама ексцентрични и артистични, обичащи се мъже – от една страна и консервативен кандидат-депутат с напориста съпруга от провинцията – от друга… следват безброй безумно смешни истории, които не са за изпускане! 

Спектакълът не е подходящ за лица под 16 г.

Поради спазване на всички противоепидемиологични мерки, „БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ“ ще гостува в Благоевград на 28-ми септември с ДВЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ – от 18:30 ч. и от 20:30 ч. 

БИЛЕТИ на цена 20 лв., на касата на зала „ЯВОРОВ“ и на телефон 0884 115 138.

Pin It