Пирин ще търси реванш за загубата в последния кръг

снимка: ОФК Пирин

ОФК Пирин ще търси реванш пред феновете, след злополучната загуба в последния кръг срещу Царско Село. Орлетата излизат в мач с ОФК Поморие в събота от 20:00 часа на стадион „Христо Ботев“.

„Ще искам повече концентрация във важните моменти и повече отговорност. Отдавам загубата от Царско Село именно на тези компоненти. В никакъв случай не сме по-слаб отбор от тях, но загубихме злощастно. Надявам се да се реваншираме утре, пред собствена публика. Младите момчета имат нужда от подкрепа и самочувствие и домакинската обстановка трябва да ни осигури точно това“, каза ден преди мача старши треньорът на орлетата Петър Златинов.

От отбора почти сигурно отпада Костадинов, както и Тунтев, който още се възстановяват от травми. Същата е и ситуацията с лекуващия се Башлиев.

Грозданов също тренираше на облекчен режим, но се очаква да е готов за мача.

Вчера излезе работната програма на БФС за мачовете във Втора лига, до 7-ми кръг. В следващите домакинства, Пирин ще играе мачовете отново на осветление – от 19:00 часа. Това са двубоите с Ботев Гълъбово на 26.06 и със Струмска Слава – на 15.09.

Pin It