Петима са арестувани за притежание на наркотични вещества в Дамяница

В хода на проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на сектор ПКП при ОДМВР-Благоевград и РУ-Сандански, на 14.08.2019г. в района на жп гарата в с.Дамяница, общ.Сандански е извършена проверка на С.Х./41г./ от Благоевград у когото е намерено и иззето полиетиленово пакетче, съдържащо около 0,45 грама хероин. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В хода на работата по случая е извършена и проверка в пункт за цветни и черни метали в с.Дамяница, при която са намерени и иззети: две спринцовки с вместимост 2 мл. и три спринцовки с вместимост 5 мл., съдържащи тъмна, кафява течност, реагираща положително на канабис, като общото тегло на спринцовките и течността е около 25,90 грама, електронна везна с наличие на хероин по нея и около 21,65 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани: двама мъже на 49 години и 46 години и двамата от Сандански, мъж на 24 години от с.Ново Делчево, общ.Сандански и мъж на 38 години от Петрич.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Pin It