Паркетен Свят открива първия си магазин в Благоевград

Кога последно сменихте пода? Все още не е късно да го направите, като се възползвате от специалната отстъпка на “Паркетен Свят” по случай откриването на новия им магазин в Благоевград

Официалното откриване на новия магазин на Паркетен Свят в Благоевград ще бъде на 08.06.2020. Адресът е: гр. Благоевград, бул.” Св.Димитър Солунски” № 17. Клиентите, направили поръчка в магазина, ще се възползват от 18% отстъпка на избрани модели. Това е 18-тият обект от веригата магазини на марката, която вече 20 години е водещ представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет и винилови настилки.

Паркетен Свят се ангажира да предложи най-доброто клиентско изживяване, като предлага разнообразни решения за подови настилки посветени на класическите стилове, романтичните винтидж и бохо шик, достигащи до ориента и съобразени изцяло с най-новите тенденции в интериора.

Оценявайки природата и естествения материал какъвто е дървото, основна задача на фирмата е да предложи на своите клиенти качествени подови настилки от пионерите в производството им.

В новооткрития магазин ще откриете качествен трислоен паркет от утвърдени немски производители като Tarkett, Haro, Karelia, както и нужните консумативи и аксесоари за тях. Предлагат се всички видове паркет – естествен, трислоен и екзотичен.

Магазина разполага с различни декори ламиниран паркет на марките Quickstep, Tarkett, Kaindl, Haro, Egger, Kronospan, Camsan, Dukatti, като всички продукти са налични на склад и се предлагат с бърза доставка.

Повече информация и контакти за новия магазин за ламиниран паркет в Благоевград можете да откриете на официалната страница на фирмата, която разполага с онлайн магазин, в който може да получите качествено обслужване от квалифицирани продавач-консултанти и монтажисти, а всяка поръчка над 299 лв. е с безплатна доставка.

www.parketensviat.com