Още над 3 000 лв. и от концерта за Станислав в Симитли

Едни от най-верните приятели на Симитли се събраха в навечерието на Великден, обединени от една обща кауза – „Пролет за Станислав“. Събират пари за манипулация в турска клиника, която ще му даде шанс да стъпи на краката си. и почти успяхме. Има още два дни до заминаването му, но има и още благотворителни инициативи.

През изминалата вечер Борис Дали, Румяна Попова, Кирил Костов, Снежина Андреева и самодейци ни събраха в Спортната зала за музика и добро настроение и още дарение за Станислав Ильовски. Събраха още над 3 000 лева от цената на билетите и допълнителните постъпления в дарителската каса в залата.

Икона от майсторските ръце на художника Николай Кашев бе продадена на търг и парите добавени за надеждата на Станислав. Съпругът на Румяна Попова вдигна три пъти първоначалната цена на иконата, която Кашев дари и пусна на търг. Св. Мина ще закриля семейството на Румяна Попова.

Продължава дарителската кампания Пролет за Станислав.

В събота е концертът в Крупник – Пролетна Магия. Там ще пее Никола Тодоров. Концертът е в събота вечер в читалището в Крупник.

Pin It