Оригинални маркови парфюми предназначени за пътешественици

Месец септември е един от топ месеците, през който българите пътуват.  В Благоевград почти всеки втори благоевградчанин пътува на почивка до Гърция, тъй като климатът е благоприятен, не е прекалено горещо, а даже напротив, времето е чудесно.

Повечето го правят за три дни, петък, събота и неделя, но не липсват и летовници, предпочитащи късното лято за по-дълга почивка, например седмична или две.

В настоящата статия ще Ви представим няколко парфюма, подходящи за пътешественици, каквито смятаме, че сте Вие самите.

Ако предстои стягане на багажа, подготовка за почивка, то в куфара несъмнено трябва да поставите парфюм. За целта Ви трябва допълнителна подготовка, избор на подходящ за обстановката, периода, настроението, парфюм.

Парфюм Davidoff Adventure

Предложението, което идва експресно от оригинални маркови парфюми Венера козметикс за мъже  е  парфюм Davidoff Adventure. Повечето дами и господа смятат този парфюм за символ на ухание за пътешественик, приключенец, именно и поради тази причина Ви го предлагаме.

Характеризира се с това, че ухае на ароматни мандарини в съчетание с лимони, ветивер и мускус. Страхотно решение за сезоните лято и есен е.

Няма как да не направим преложение и за дамите.

Женският парфюм Lalique L’Amour е предложението за нежния пол. Характеризира се с това, че е от типа цветно-дървесни дамски аромати, създаден от Натали Лорсън. Той е лек, леко сладнееш, но същевременно изключително впечатляващ, готов да Ви донесе прекрасно лятно настроение. Съчетава ароматите от сандалово дърво, мускус и кедър.

Lalique L’Amour за Жени

И един последен оригинален марков парфюм, който бихме желали да Ви представим и който е от типа unisex, т.е. подходящ и за мъже, и за жени, това е Hermes Le Jardin de Monsieur Li за мъже и жени.

Повечето притежатели на този парфюм споделят, че ухае на жасмин, морски камъни, кумкумат и бамбук. При това всички тези съчетания дават един завършен цялостен аромат, който е свеж, приятен и повишаваш доброто настроение.

В допълнение се усеща и цитрусово ухание, което го прави и подходящ за мъже и жени, което отключва съзнанието и потопява във въображаема цветна градина, носеща свежест и наслада.

В обобщение на казаното до този момент смело можем да заявим, че днес оригинален марков парфюм се поръчва с препоръка от приятел, познат. Често се обръщаме към приятели за препоръка на добре ухаещ парфюм и разпитваме конкретен модел с какъв аромат е. Надяваме се, че предложенията ще Ви допаднат, ще ги тествате и ще споделите отзиви.

Pin It