Млади момичета останаха очаровани от отзивчивостта на благоевградчанин, търсят го за да се отблагодарят

registracionen_nomer_blagoevgradska_oblast11Младо момиче потърси редакторския ни екип за да изкаже своята благодарност и да покаже, че наистина има много отзивчиви хора в Благоевград, хора готови да помогнат във всякакви ситуации.

Ето и какво точно ни пише А. Александрова, която чрез нас иска да изкаже благодарността си:

“Здравейте, аз и моя приятелка искаме да намерим момче, което се отзова и се оказа много точен и добронамерен.
Събота пътувахме за гр. Банско, но приятелката ми искаше да минем през Благоевград и така се озовахме по средата на разклона за Благоевград. Естествено няколко коли ни “поздравиха”, а когато той спря си помислихме, че ще ни наругае и накара. А всъщност стана следното: той ни попита дали може да бъде в помощ с нещо, и ни обясни как точно да се върнем обратно на магистралата. Беше ни много неудобно, особено на мен, тъй като съм учила 6 години в Благоевград и бе срамота да не мога да се оправя, но уви – всичко се случва.
Автомобилът на момчето е Ауди A6 с номер E 4888…

Чрез Вас искаме да му благодарим и да му кажем, че бяхме очаровани от отношението на млад човек и да го поканим на кафе в Банско, ние работим в хотелски комплекс там и зимните сезони работим в курортното градче.”
Екипът на Blagoevgrad.eu подкрепя всяка добра кауза, апелираме към по-добро отношение на пътя и призоваваме всеки да бъде добър, позитивен и вместо да се караме и бием, да проявяваме толеранс на пътното платно.

Очакваме и Вашите истории и ситуации, на които сте попадали на e-mail: blagoevgrad.eu@gmail.com

Pin It