Най-хитовата комедия „Жена ми се казва Борис” гостува в Сандански

Една от топ постановките в България “Жена ми се казва Борис” ще покори и публиката в Сандански. Мега комедията гостува в града на 23 април от 19 часа в Дом на културата. 

Продажба на билети на черно, хора, които влизат през задния вход на залата, десетки правостоящи… Всичко това, предизвикано от невероятната комедия на театър „Мелпомена”. Във всеки град спектакълът „Жена ми се казва Борис” поражда неистов интерес и дълги опашки от чакащи за билети.

Влудяваща, експресивна, комична, пълна с обрати и изненади, преливане от мъжки в женски образи, екшън и абсурди, и за капак на всичко – изпълнена с ирония. С това може да се определи най-търсена постановка в България “Жена ми се казва Борис”. 

Любимецът на публиката Любо Нейков влиза в главния женски образ на мястото на Румен Угрински. Дори да сте гледали постановката, сега ще я видите в друга светлина! В ролята на съпругът зрителите могат да видят Станимир Гъмов, обявен за победител в първия сезон на „Като две капки вода”. На сцената излиза плеяда от звезди – актьорите от „Комиците”- Петьо Петков-Шайбата и Ернестина Шинова, както и Стефан Рядков, Диана Любенова и Жанина Дончева.

Гъмов е бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героят на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Нейков. Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство от провинцията – Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които допълнително усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образа на Шайбата, който играе ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов.  Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край. 

Потопете се в незабравимо преживяване с най-щурата постановка в цяла България на 23 април от 19:00 часа в Дома на културата!

Билети за спектакъла ще намерите в Туристически информационен център и на тел. 0882 011 039.

Pin It