Над 3 000 лв. събраха за Станислав само от детския благотворителен базар в Симитли

Респект пред доброто, инициативността и ангажираността на децата на Симитли. Два дни децата продаваха и купуваха вкусни домашни неща, а парите, до стотинка, събираха за Станислав. Днес по обед на площада продадоха кексчета, кифлички и сладки за 1 315,60 лева. Сумата ще нарастне и още, защото продължават някои класове да броят парите, събрани от кулинарния базар. В Симитли днес много замениха супата от обедното меню с разядки от благотворителния базар на децата от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Парите прибавят към събраните от кулинарния базар в понеделник в голямото междучасие на първа и втора смени в училището 1 617,15 лева и дарените от педагогическия колектив и помощен персонал в гимназията в Симитли 1 910 лева.

Общо близо 5 000 се прибавя от инициативата и ангажираността на училището към общата ни кауза „ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ“.

Доброто продължава:

В четвъртък, 18.април е традиционната Великденска изложба на яйца, козунаци и украса. Традиционно ще е в Изложбената зала в читалището, всеки, който купи нещо от базара, парите ще се добавят към ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ

В петък, 19.април е концерта ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ в Спортната зала в Симитли

В събота, 20.април и в Крупник са организирали пролетен благотворителен концерт. Там, в читалището ни събират на „Пролетна магия“ децата от детската градина и училището в Крупник, самодейците към читалището, благотворително за Станислав е приел поканата да пее Никола Тодоров.

Станислав пътува за Турция на следващия ден. На 22.април е манипулацията му в болницата.

Станислав Ильовски е 24-годишен, заболяването му е, на разбираем език за всеки, увреждане на крайниците, което увреждане не позволява самостоятелни движения. Сега за Станислав има надежда, преди месец в клиника –WV Hospital в Турция, Истанбул е направено първото вливане на стволови клетки на Станислав. Това му дава изключителен шанс за значително подобрение. На 22-ри април предстои ново вливане, чието въздействие ще е решаващо за следващите. За това събираме парите.

А ако някой междувременно има желание и възможност да дари пари, може да го направи и с банков превод:

Инвестбанк АД

IBAN: BG90IORT80487091130200

BIC: IORTBGSF В полза на Станислав Иванов Ильовски

img class=”alignnone size-large wp-image-210065″ src=”https://www.blagoevgrad.eu/wp-content/uploads/2019/04/DSC_0110-2-800×533.jpg” alt=”” width=”728″ height=”485″ />

Pin It