MONSTER HIP HOP POOL PARTY – Aqua park Blagoevgrad

Няма и месец от изминалото Monster Hip-Hop Pool Party в София, а вече се задава цяло турне, което ще зарадва всички фенове на яката и модерна хип-хоп музика.

След успеха на партито на 23 юли на басейн „Леда“, “Sky‘s the limit” решават да доставят качествено лятно изживяване, не само за софиянци, но и за най-запалените хип-хоп фенове в страната. Спирките от предстоящото турнето са в градовете Пловдив на 19ти август на басейн „Акватека (9км)“, Стара Загора на 26ти август, басейн „Плажът“ и на 3 септември – Благоевград в мащабния и уникален за България – Аквапарк.

Междувременно организаторите няма да подминат и София, като ще доставят още две незабравими партита на 20ти август и закриване на сезона с последното парти на 10ти септември.

Супер-геройте от първото парти в лицето на BUGZ, N.a.s.o., Cass и Failure DJ’s ще продължат да засипват с хип-хоп хитове всички градове от турнето, а като изненада организаторите са подготвили специални гост участия. В Пловдив към звездния екип от DJ ще се присъедини местната легенда DJ Skill, в Стара Загора това ще бъде DJ Fed. За последните две партита в Благоевград и София са предвидени изпълнения на живо от едни от най-нашумелите изпълнители в хип-хоп бранша…но засега остават в тайна, като техните имена ще бъдат оповестени съвсем скоро.

Водните пистолети, играчки и хавайски ланци също няма да бъдат забравени, а конкурсът „Мис Мокър Бански“, който вече излъчи една победителка в София ще очаква претендетки от останалите градове, които ще имат шанса да се изправят една срещу друга в София на 10 септември за да се определи ултиматумната победителка в конкурса.

Събитието се организира с подкрепата най-вече на партньорите на “MONSTER HIP HOP POOL PARTY” – Galdini, FOSSIL, Supra, STAR HOTEL, SocialME и медийни партньори – Avtora.com, MusicSpace TV и S-Formance.

Дати и места на събитията :

София – 20.08 (събота) – басейн „Леда“ начало:21:00

София – 10.09 (събота) – басейн „Леда“ начало:21:00 Специален гост- изпълнение на живо

Пловдив – 19.08 (петък) – басейн „Акватека (9км)“ начало:21:00, специален гост: DJ SKILL

Стара Загора – 26.08 (петък) – басейн „Плажът“ начало : 18:00 специален гост: DJ FED

Афтърпарти – начало 23:30

Благоевград – 03.09 (събота) – Аквапарк, начало : 18:00, Специален гост- изпълнение на живо

Афтърпарти – клуб „Джулиани“ – начало 24:00

Pin It

4 Comments - Write a Comment

  1. Всичко точно, ма 10лв. само за вход ;| някой доста го е напекло слънцето!!! Това да не Ви е концерт на някои Hip-Hop изпълнител!!!

  2. Събитието се организира с подкрепата най-вече на партньорите на “MONSTER HIP HOP POOL PARTY” – Galdini, FOSSIL, Supra, STAR HOTEL, SocialME и медийни партньори – Avtora.com, MusicSpace TV и S-Formance. Вътре ще се похарчат стотици левове за пиене, а и вход ;|

  3. 10 лева е нормална цена за вход при положение, че това е мокро парти с опция да се ползват водните площи…Отдавна мечтая за мокро парти и сега е момента да се покефя на готина музика и басейнче и то до 12 вечерта…

  4. Абсолютно съгласен с кометнара на Славина! Не е толкова лесно да се организира такова парти, няма как безплатно, а и на ниво!

    Безплатно – на Нова Година пред Община Благоевград :P

Comments are closed.