Интервю с победителката от конкурса “Най-чаровна усмивка”

Ексклузивно интервю с момичето с най-чаровна усмивка на Югозападна България – Мивдет

Здравей, Мивдет! Как се чувстваш като победителка в конкурса “Най-чаровна усмивка”?

– Здравейте, много съм щастлива, че спечелих! Конкурса ми донесе много положителни емоции и много приятели, освен хубавата награда. :)

Ще ни разкажеш ли нещо повече за теб? На колко си години, с какво се занимаваш?

– На 23г. съм. Студентка съм в ЮЗУ ”Неофит Рилски” вече 4-ти курс, изучавам Предучилищна и начална училищна педагогика.
Какво би казала на останалите участници в конкурса?

– Всички бяха достойни конкуренти за първото място. Всяка усмивка е чаровна и уникална по свое му. Аз искам от сърце да благодаря на организаторите на конкурса “Най-чаровна усмивка”, за прекрасната идея. Те и организираният от тях конкурс бяха причина за хилядите усмивки, не само на участниците, но и на нашите близки и приятели! А да си причина за толкова усмивки е УНИКАЛНО!  Всички знаем, че усмивката не струва нищо, а прави много!  Не трае повече от миг, но спомена за нея е вечен! :)))

На кого искаш да благодариш?

– Искам да благодаря на моето семейство, на приятелите и колегите от университета. Специално искам да благодаря на преподавателката ми гл.ас. М.Кавданска, на момчетата от Touch Down, на един от най-красивите мъже в света Али Алиев, на моя много добър приятел Стоян Дудов, на актьора Фахрадин Фахрадинов, на прекрасният танцьор Метин Енимехмедов, няма как да изброя абсолютно всички, на които съм от сърце благодарна. Мога само да се гордея с всички тях, че ги има, че са до мен и ме подкрепяха през цялото време. Пожелавам на тях, на организаторите на този прекрасен проект- Дентално студио “Рубидент” и електронна медия Blagoevgrad.eu много здраве, много поводи за най-искрените и чаровни усмивки и успех! :)))

Pin It

2 Comments - Write a Comment

Comments are closed.