Любо Нейков и Станимир Гъмов връхлитат БЛАГОЕВГРАД с „ВРАЖАЛЕЦ“

Влудяващата постановка с цяло съзвездие любимци на публиката гостува в Благоевград на 16 октомври 2018 г.

Една от най-успешните български комедии ще бъде представена в Благоевград. Звездният състав на „Вражалец” ще завладее публиката на 16 октомври от 19:00 ч. в зала „Яворов”. Любо Нейков, Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата и куп звезди на родния театър пресъздават един от най-обичаните комедийни текстове на Ст. Л. Костов.

Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета – Станимир Гъмов, попа – Любо Нейков и двете най-видни девойки – в ролите Албена Павлова и Деси Бакърджиева, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят ще им помогне да го открият…

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, кметът, поп Стайко, Цвета и Босилка са повече от сигурни, че Манчо няма да откаже да ги вземе за сътрудници в неговата печеливша работа.

Следват куп обрати, безумни ситуации и нестихващ смях до финала на спектакъла.

Билети в зала „Яворов” и на 0884 115 138

Pin It