Партия „ЛИДЕР“ влезе в коалиция „България без цензура“

bbc-lider-koalicia2

Партия „ЛИДЕР“ влезе в коалиция „България без цензура“. Формацията подписа коалиционно споразумение, час преди политическият съюз около Николай Бареков да се регистрира в ЦИК. В Централната избирателна комисия с него, освен лидерите на партньорите ЗНС и Гергьовден – Румен Йончев и Драгомир Стефанов, бе и председателят на ЛИДЕР Кънчо Филипов.

Новината бе съобщена в Деня на Св. Иван Рилски, небесен закрилник и покровител на българския народ, патрон на миньорите и българските будители. Бареков коментира, че допирните точки с ЛИДЕР са за откриване на нови реални работни места, а не само раздуване на администрацията, както направиха ГЕРБ и БСП.

Очаквайте много гласове за нас на предстоящия вот и позитивна кампания от наша страна, обеща Бареков на журналистите, чакащи го пред ЦИК като допълни, че продължават преговорите с още потенциални партньори. Няма да разтягаме коалицията докрай в пространството, желанието ни е да направим нещо смислено, коментира той.

Лидерът на ББЦ избра щастливото си число 7 за регистрацията за първия си парламентарен вот. В комисията бяха внесени 7 777 подписа. По щастлива случайност формацията бе записана в ЦИК също под номер 7.

Pin It