„Лебедово езеро“ се премества в Домa на културата в Сандански

Поради лошите метеорологични прогнози, насроченият за утре, 15.06.2018г. балет „Лебедово езеро“ от 21:00 ч. в Летен театър Сандански ще бъде преместен и проведен в същия ден в Дом на културата – Сандански, отново от 21:00 ч. Билетите важат без презаверка.

Спектакълът, който накара цяла България да говори за впечатляващия възход на балета, е изграден от многонационална балетна трупа с изключително висок клас майсторство!

Впечатляващото произведение оставя без дъх зрителите още в самото начало с пищния си 3D декор, който представлява мащабна конструкция, обграждаща цялата сцена с готическа каменна колонада и огромни пана с фототапет. Художник на декора и костюмите е младият талант Денис Иванов. Той превръща класическия балет в модерно представление, решено с всички актуални средства на съвременната сценография и сценична техника и възможности.

Балетът-перла от Пьотр Илич Чайковски е поверен на примабалерината, педагог, хореограф и настоящ ръководител на многонационалната трупа на Старозагорската опера – Силвия Томова.

В новия спектакъл декорът и костюмите допълват и подчертават режисьорската концепция и достига конкретно внушение на публиката, че „Лебедово езеро“ е най-сложният, труден, тежък и красив балет…

Посетите ли този спектакъл, ще усетите силата на красотата!

Pin It