Краси Радков и Иво Сиромахов в Благоевград със сензационния си спектакъл „Островът“

Изключителна възможност ще имат благоевградчани да гледат Краси Радков и Иво Сиромахов извън „Шоуто на Слави“. Любимите комедийни артисти от вечерния екран ще гостуват за първи път в Благоевград със спектакъла „Островът“, който ще се играе на 06 април от 19:00 ч. в ДТ „Никола Вaпцаров“.

Участват още Пламен Великов, Стела Ганчева, Съни Сънински и музикалното присъствие на Исабел Божидарова. Продукцията е на Държавен сатиричен театър “Алеко Константинов” – София
Този спектакъл за цяла България се очаква с голям интерес, поради отворилата се рядка възможност на Краси Радков и Иво Сиромахов да отделят от времето си извън ангажиментите в телевизията. Взривяващите от смях актьори запълват бързо залата с неистова емоция.

Гарантирано е, че публиката ще се наслади на феноменален текст и изключително силна актьорска игра.

„За нас българите е повече от очевидно, че независимо къде живеем, сме обречени да живеем заедно. Ние сме обречени да бъдем единни, сплотени, човечни и колкото по-бързо осъзнаем факта, че обвинението и търсенето на виновни води до самоунищожение, толкова по-скоро ще спрем да се чувстваме изолирани и самотни като островитяни, а държавата ни ще спре да прилича на далечен изоставен остров“, споделя Иво Сиромахов, който е автор на спектакъла.

Приликите с истинските лица и събития в спектакъла изобщо не са случайни.

Билети на касите на театъра – 0879 523 729 и зала „Яворов“ – 0884 115 138

Pin It