Конференция на тема „Съвременните ИТ технологии в помощ на българските общини“ се провежда в Банско

Днес от 15:00 часа в конферентната зала на хотел „Банско Спа & Холидейз“ ще се проведе полудневен семинар на тема: „Съвременните ИТ технологии в помощ на българските общини“. Събитието е насочено към представители на общините в България и е посветено на основните предизвикателства пред регионалните администрации. Специален акцент ще бъде поставен върху опита на ръководителите на държавни институции от различни страни по света.

Гост-лектори от Майкрософт ще дискутират начините за цялостно оптимизиране на общинските дейности и тяхното ефективно управление, посредством ИТ инструменти, създадени в услуга на структурите на местната власт.

Специалисти от компании, осигуряващи консултантски услуги в областта на Европейските фондове ще представят пред участниците в конференцията актуални програми за подпомагане на българските общини, както и възможностите за финансиране на ИТ инициативи. Наред с възможността да научите повече за добрите практики в държавните структури в световен мащаб, ще се запознаете с доказано работещи решения за улесняване и оптимизиране работата на общинската администрация и осигуряване на бързо и качествено обслужване на гражданите и бизнеса.

Организатори на семинара са Община Банско и Интелиджънт Системс България.

Pin It