Кои са щастливите числа за всяка зодия?

Всеки човек си има любимо число, което смята, че му носи късмет. Истината е, че числата играят своята роля в живота на човек, като до голяма степен те са обвързани и със зодиакалните знаци. В този ред на мисли подготвихме статия, в която ще Ви запознаем с щастливите числа за всяка една от зодиите. А сега е време да започваме, за да намерите вашето щастливо число по пътя към успеха.

Зодия „Рак“ – числото 2 носи късмет на раците, както и им дава самочувствие в живота. Двойката може да се комбинира със седмица, за да Ви донесе още повече сигурност и стабилност. Избягвайте числото 1, тъй като то има негативно влияние върху представителите на зодията.

Зодия „Лъв“ – тук единицата е щастливото число, което може да Ви донесе много късмет, когато играете на казино игри, бинго, тото и други. Пазете се от двойката, защото тя въздейства с отрицателен знак на лъвовете и не трябва да се използва като любимо число при тях.

Зодиите „ Дева и Близнаци“ – избирайки числото 4 ще имате много успехи в живота. Четворката носи на зодиите дева и близнаци сила и знания, както и ясен поглед върху живота. Ако пък работите за дадена медия или сте търговец енергията на числото четири ще бъде още по-голяма.

Зодиите „Везни и Телец“ – ако сте представител на един от тези зодиакалните знаци, то не се колебайте да заложите на числото 6, понеже то ще има положително въздействие върху любовния Ви живот и не само. Добри числа са още четворката и деветката.

Зодия „Стрелец“ – петицата е късметлийското число, което съпътства живота на стрелеца. Ако тя присъства в телефонния Ви номер или номера на автомобила, то можете да очаквате много щастливи мигове. Числото 5 е добра възможност и за залагане на различни хазартни игри.

Зодия „Риби“ – числото 9 носи щастие на рибите, като може да бъде използвано при игра на тото или друг вид лотария. Още по-голяма сила ще получи, ако бъде комбинирано с единица. Тази комбинация може да Ви облагодетелства материално, както и да подсили духа ви.

Зодия „Водолей“ – номер 8 носи щастлив живот на водолея, стимулира го да живее и да се радва на всеки един миг. Ето защо можете да си купите талисман с осмица и да го носите навсякъде с вас. По този начин ще почувствате прилив на енергия и ще сте готови за всякакви подвизи.

Зодия „Козирог“ – седмицата е успешна за козирозите и им помага да се справят с всички пречки, които изникват в живота. Това число носи и много щастие и любов на зодията.

Зодии „Овен и Скорпион“ – за тези две зодии щастливото число е 3. Така например всеки трети ден от седмицата и тройка в календарния месец Ви позволява да се насладите на живота.

В обобщение

Тези числа могат да Ви донесат наистина радост и щастие. Те са свързани със зодията Ви и имат силно въздействие върху личността ви. Не е случайно, че ги споделихме в тази статия, тъй като сме имали възможността да се убедим в тяхното полезно присъствие в представителите на всеки един от зодиакалните знаци за които писахме. А сега искаме да Ви пожелаем много успехи и на добър час!

Pin It