Кметът на Разлог, новоизбраните общински съветници и кметове на населени места встъпиха в длъжност

Тържествената сесия на новоизбрания общински съвет откри областният управител Бисер Михайлов и пожела ползотворна работа в полза на хората на община Разлог. Четвъртата си поред клетва като кмет на община Разлог положи Красимир Герчев, който получи високо доверие на жителите на община Разлог и спечели още на първия тур изборите, като се вписва в историята на Разлог, като най-дълго управлявалия кмет и като човек, печелещ доверието на избирателите.

Пред препълнената зала новоизбраните общински съветници и кметовете на населените места Росица Чатлабашева – кмет на село Бачево, Магда Първанова – кмет на село Баня, Величка Алуминова – кмет на село Годлево, Георги Пандев – кмет на село Горно Драглище, Илиян Джунев – кмет на село Добърско и Сашо Мицин – кмет на село Елешница положиха клетва.

На първото заседание общинските съветници избраха д-р Мария Копанарова за председател на Общински съвет. Със своите два мандата, като председател е доказала своята експерност и принципност в ръководството на Общински съвет Разлог.

След тържествената церемония се отслужи празничен водосвет – за здраве и благоденствие на жителите на община Разлог.

Кметът на общината Красимир Герчев ще бъде посрещнат със специална церемония на работното си място на 14 ноември.

Pin It