Кмет и съветници положиха клетва в Струмяни

Тържествена клетвена церемония се проведе в читалищната зала в с. Струмяни, отбелязваща началото на новия кметски мандат в общината за периода 2019 – 2023г.

Церемонията бе открита от Областния управител на област Благоевград, г-н Бисер Михайлов и от председателя на ОИК Струмяни – г-жа Ваня Пецанова.

Пред гражданите на Община Струмяни бе положена тържествено клетва от избрания на първи тур на Местните избори 2019г. общински кмет – г-н Емил Илиев и избраните общински съветници .Бе проведена и първата тържествена общинска сесия, на която не бе избран председател на Общински съвет Струмяни, но предстои последващ избор на следваща редовна сесия.

Празничен църковен водосвет за благословение, здраве и просперитет в сградата на община Струмяни, бе отслужен от Неврокопски митрополит Серафим, Архиерейски наместник отец Георги Каратанчев и отец Николай Ризов.Те благословиха присъстващите кметове, общински съветници, служители и гости и им пожелаха един успешен, плодотворен и мирен мандат за всички жители на Община Струмяни.

Pin It