Класическите сезонни тенденции при гел лаковете

Подобно на всичко останало в модния свят, и тенденциите при гел лака са съобразени  със сезоните. Неизменната връзка между природата и човека се изразява в хармоничната ни визия с тази на дърветата, цветятата и небето. Благодарение на това, на всеки няколко месеца актуалните визии за маникюр се сменят и се радваме на все по-нови, интересни и разнообразни идеи, които можем да приложим и върху собствените си нокти.

Независимо от динамиката в модата, има класически цветове и мотиви, които благодарение на своята “връзка” с времето, винаги ще бъдат актуални и ще изглеждат добре на вашите нокти. Но кои са те?

Пролетното “разцъфване” на гел лаковете

Пролетта е любим на всички сезон – събуждането на природата дава поле за изява във всички сфери. Модата като най-яркия израз на това се радва на по-топли и светли цветове, както и на семпли флорални и животински мотиви. Подобно е положението и при гел лаковете, при които през пролетта се прокрадват нюанси като жълто, светлосиньо, светлорозово, кремаво и прочие. Детайлите са семпъл, но пък важен елемент, защото именно те осъществяват плавния преход между изчистената зимна визия на ноктите и летния крещящ гел лак. Ако сте сред дамите, които предпочитат по-семпла визия, то ще се радвате да разберете, че френският маникюр е идеален за пролетта.

Гел лаковете през лятото

Цветовете през горещите месеци предизвикват истински фурор със своята наситеност. Ярки, горещи и без капка “свенливост”, тоновете на летните гел лакове са светлоотразителните нюанси – розово, жълто, зелено и оранжево. Наред с тях, изключително модерни са палмите и морските пейзажи, които ще поддържат лятното ви настроение дълго време. За по-екстравагантните между вас: смело можете да се впуснете в еуфория от камъни и блясък при избора на гел лак, защото през лятото нищо не е прекалено. Лятото е сезонът, който ще ви позволи да правите експерименти, които винаги да се увенчават с успех, така че не чакайте – насладете се на тази възможност!

Есенната гама от цветове при гел лака

Преходният сезон определено е сред любимите на модните дизайнери месеци, защото дава широко поле на развитие. Топлите тонове в природата, неделните хладни следобеди и горещият чай не могат да не дадат отражение и на избора ви на гел лак. Цветовете определено са бордо и кафяво, а допълнителните детайли са много по-изчистени и визиите са по-скоро минималистични. Прокрадват се още флорални мотиви, които обаче в противовес с пролетните такива, са в далеч по-тъмни цветове и създават минорно настроение, каквото е и времето навън.

Тенденциите при гел лака през студените месеци

Ниските температури се прокрадват в гамата от студени и тъмни цветове, които завладяват гел лаковете. Освен тях обаче, зимата се радва и на богата гама от коледни мотиви, които винаги са актуални през декември и януари. Те допринасят за цялостното празнично настроение, топлината и домашния уют, които всички носим в себе си през тези дни. Снежинките, снежните човеци и Дядо Коледа са сред любимите щампи на големи и на малки за студените месеци. Ако търсите по-класическа и изчистена визия, то бежовото е винаги добра идея!

Качество през цялата година от Nailsbg

За да изглеждат вашите нокти добре през всеки сезон, едно е сигурно – имате нужда от качествени материали или добър професионалист, на когото да имате доверие за създаване на перфектния гел лак. Nailsbg е мястото, в което можете да намерите всичко, с което да постигнете отличен маникюр. Уверете се сами, защото правилният избор има значение:

  • Nailsbg разполага с нужното разнообразие от цветове и елементи, с които лесно може да изградите гел лак, който да отговаря на актуалните тенденции през всеки сезон;
  • Независимо дали търсите продукти за лична употреба и гел лак в домашни условия, или сте професионалист, който обзавежда работното си място, в Nailsbg ще намерите всичко необходимо да удовлетворите желанията на вашите клиенти;
  • Вие получавате възможност да закупите богата гама от гел лакове в комплект с други, нужни за перфектен маникюр, аксесоари – така спестявате не само време, но и пари. Нещо повече, екипът на Nailsbg е сортирал комплектите така, че да са съобразени с потребностите на всяка от вас – ще получите точно това, от което имате нужда и нищо излишно;
  • Качеството на използваните гел лакове предопределя и визията на вашия маникюр – затова доверете се на Nailsbg, които благодарение на своя дългогодишен опит в сферата, добре знаят точно от какво имате нужда;
  • Само за няколко секунди вие ще сте направили своята поръчка – така ще спестите часове наред обикаляне по магазините.

 

Благодарение на своя дългогодишен опит в търговската сфера, свързан с козметични процедури, Nailsbg добре познава нуждите на потребители за качествени аксесоари и продукти. Електрическите уреди пристигат с гаранция, която ще се погрижи при евентуални повреди, които не са вследствие от захабяване и нарочна човешка намеса. При нужда от допълнителна информация за някои от продуктите, вие можете да се свържете с екипа, който ще откликне в рамките на няколко часа на поставените от вас въпроси. За всеки сезон се доверете на Nailsbg, които ще допринесат за безупречната визия на вашия гел лак!

Pin It