Камбитов: ОФК Пирин вече има финансова стабилност, надявам се, че това е начало на дълго и успешно партньорство

С традиционен водосвет за здраве беше поставено началото на лятната подготовка на ОФК „Пирин“ за шампионата на Втора лига, сезон 2019-2020. Той бе отслужен от отец Андон Шавулев от благоевградския храм „Въведение Богородично“. На водосвета присъстваха кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, председателят на Общински съвет Радослав Тасков, Ива Уорън, представител на „Емирейтс Уелт”, рекламодател на клуба, управителят на ОФК „Пирин“ Венко Попов, треньори, футболисти, привърженици, ветерани и спортни деятели.

„Да пожелаем на момчетата един успешен сезон, без травми. Целта е да се стабилизираме в „Б“ група. За щастие отборът вече има и финансова стабилност и се надявам, че ще има стабилност и в играта. Пожелавам на момчетата успешна и сърцата игра. Това, което е необходимо да се направи от Община Благоевград, ще бъде направено. Вече отборът има официален рекламодател, надявам се, че това ще бъде начало на едно дълго и успешно партньорство, ползотворно за всички, и най-вече за „Пирин“, каза кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов.

Ива Уорън също пожела успех на тима.

„Нашата основна цел е стабилизиране в „Б“ група. Ние наблюдаваме отборa повече от 3 години, решихме, че точно сега е моментът да започнем работа с клуба. И имаме големи надежди, това да се превърне в едно изключително партньорство“, каза Ива Уорън.

Pin It