Иван Ризов – кандидат-кметът с ясни приоритети, изградени чрез успешен управленски опит

Кандидат-кметът на ВМРО-БНД Иван Ризов изрази визията си за управление на Благоевград и посочи за основни свои приоритети нормалните доходи, сигурност и спокойствие на благоевградчани.

В дългосрочен план Ризов ще работи върху социалната политика, инфраструктурата по селата, индустриалната зона, културата и образованието. „Кметът на град Благоевград трябва да среща хората на улицата, да ги среща очи в очи и да решава техните проблеми.“ – заяви още той. Освен със стабилен управленски стаж зад гърба си, включващ 21 г. начело на „Топливо“ АД – Благоевград, Иван Ризов е и със солиден опит в местната политика. През периода 1999г. – 2011г. е деен общински съветник в Общински съвет Благоевград като и през трите си мандата е активен член на ПП ВМРО-БНД.

Като общински съветник е и председател на Комисията по икономика и приватизация и в дейността си включва редица инициативи, насочени към подобряване на социалния и иконимически статус на благоевградчани. От създаването на Ротари клуб Благоевград Ризов е активен член на организацията, а през 2011 г.- 2012 г. става Президент на Ротари клуб Благоевград. По време на работата си за организацията насърчава хуманизма и почтеността във взаимоотношенията между хората. Кандидатът-кметът на ВМРО за Благоевград Иван Ризов получи подкрепата на вицепремиера и председател на партията Красимир Каракачанов, “Плътно заставам зад решението на местната организация на ВМРО да издигне за кандидат-кмет на Благоевград Иван Ризов. Вярвам, че те са направили правилния избор, и съм убеден в успеха на нашия кандидат“ заяви той.

Освен вицепремиера в надпреварата за кметското място Иван Ризов получи безрезервната подкрепа на Националното сдружение на клубовете на запасното войнство “За честта на пагона” , както и ПП „Движение на Гражданите“. В силния отбор на ВМРО за предстоящите избори като кандидат-общински съветници намират място председателят на общинската организация на ВМРО – Станимир Радулов, Теодора Мичева, наследница на стар горноджумайски род, дал жертви в освободителните борби на Македония, обичаният здравен работник Мария Гошева, Мирчо Стойчев, командир на най-големия полк в Българската армия, Десислава Иванова, доц. Валентин Китанов, преподавател и член на БАН, младият юрист Петър Петров, героят от футболното лято през 1994 г. в САЩ – Ивайло Андонов, както и други силни и успешни личности.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Pin It