Интервю с победителката от конкурса „Нежната красота на Благоевград”

Минути след като обявихме най-нежното и лъчезарно момиче на Благоевград, потърсихме и нейното мнение, както за самия конкурс, така и за участничките. Ето какво сподели с нас Мила С., 17-годишната благоевградчанка, която смая хиляди читатели със своя чар, красота и скромност:

Привет на всички! Казвам се Мила, родена и израстнала в Благоевград. На 17 години съм и уча в Езиковата гимназия с профил френски – английски – информационни технилогии. Свободното си време отдавам на едно от моите влечения, а именно грижата за външния вид. Обичам да следя lifestyle блогъри, защото ми дават възможност да се запозная с тенденциите за грим, грижа за кожата, мода и пътувания.

За мен конкурса “Нежната красота” олицетворява естествения външен вид на момичетата. Снимката си направих непосредствено преди обявяването на конкурса. Всички момичета са красиви по свой собствен начин и всеки човек определя красотата по различни начини. В момента съм във Виена и дори бях изгубила представа за дата на определяне на победителките, тъй като съм заета с племенничето ми Лео. Радвам се, че спечелих, но за мен всяко момиче, което се включи в конкурса е победителка. Благодаря на целия екип, организирал конкурса, на всички, които гласуваха и не на последно място на гласуващото жури!

Желая всичко най-хубаво на всички!

Екипът на Blagoevgrad.eu пожелава на едно от най-нежните и красиви момичета на Благоевград много успехи!!!

Pin It