„Глас народен” регистрира листата си от кандидати за предстоящите избори

gnaroden

И най-изявената интернет партия в България „Глас народен” с лидер Светльо Витков, регистрира листата си от кандидати за участие в предстоящите избори. Продължавайки традицията си от евроизборите, „Глас народен” отново залага на не толкова разпознаваеми, но за сметка на това млади, необременени и достатъчно компетентни лица.

Водач на листата е Нина Хаджийска, завършила висше образование специалност „Финанси” и към момента работеща като главен счетоводител в счетоводна къща. Следващите в листата са студентът Йордан Каракашев от Петрич и Бойко Иванов – управител на заведение.

Както и досега, кампанията на партията ще бъде изцяло позитивна и за пореден път се очертава да бъде като една от най-атрактивните. Насочена предимно в интернет пространството сред образованите хора, петелът на Глас народен този път ще призовава избирателите с мотото „Живей свободно, избирай трудно”, което е препратка към една от знаковите холивудски продукции „Умирай трудно”.

Най-вероятно визуалната прилика между Брус Уилис и Светльо Витков, както и закачката за устойчивостта на българина са намерили място в тази комбинация с тънко чувство за хумор, типично за Глас народен.

Pin It