Родители послушайте децата си и гласувайте с № 37

Глас Народен

Под мотото „Родители послушайте децата си и гласувайте с номер 37“, десетки младежи се включиха доброволно в предизборната кампания на ПП „Глас народен“.

Раздадени бяха хиляди флаери с програмата на партията в Благоевград, Сандански, Петрич, Гоце Делчев, на контролно пропусквателните пунктове за Република Гърция, откъдето хиляди българи преминаха да отпочинат за празниците. По този начин новата формация успя да навакса изоставането си от традиционните партии, които разполагаха с много време и финансови средства за провеждане на кампанията.

Крайно време е възрастните да послушат децата си, защото възрастните избираха досегашните политици, които не дадоха шанс за развитие и реализация на младите, защото мислеха само за себе си, коментираха помежду си младежите, симпатизиращи на новата формация на Светльо Витков.

„Спокоен съм за реализацията на проекта Глас народен, коментира водачът на листата на ПП „Глас народен“ Илко Стоянов. Силата на младите е при нас и е въпрос на време тази енергия да получи своята реализация. Те интуитивно усещат и разпознават истинската същност на този проект и дават своята огромна подкрепа, която ние приемаме като отговорност. В момента сме запушени от почти всички медии, от платени политолози и социолози, които се правят, че не виждат какво се случва в интернет, какво се случва с младите. Вместо да дадат шанс на това поколение, те отново се опитват да внушават липсата на алтернатива, за което са получили тлъстите си хонорари. Въпреки всичко ще успеем и ще направим първата стъпка, тъй като след тези избори Гласът народен ще се чуе в почти всички населени места. Проектът навсякъде е приеман положително от хората, без значение на възраст, пол, етнос и религия. Ние сме едни от тях и ще бъдем техният глас. Колкото повече ставаме, толкова по-силно ще се чува.“