Футболно шоу на стадиона в Симитли

Емоционален мач, с много енергия и феърпей направи Септември Симитли при домакинството си с отбора от Долно Осеново. Приятелската среща бе последна контрола за Септември, сред свои треньорският щаб представи единадесетте титуляри, в новата екипировка за сезона. Момчетата от Септември ще играят в екипи на Joma, титулярният екип е в запазения бял цвят за тима, резервните фланелки и шорти, за гостуване, са черни, които показаха в мача точно в навечерието на първенството.

Контролата с тима от Долно Осеново бе с предимно приятелски заряд, като футболистите успяха да играят 90 минути с отговорност и добро настроение. Направиха истинско голово шоу на стадион Арена, където се събра много публика да гледа мача. Ревностни привърженици на ФК Долно Осеново пристигнаха за мача в Симитли. Тимът от Осеново се състезава в окръжните групи, но е сред лидерите там. Домакините белязаха 6 гола. В мача, през второто полувреме Лъчезар Дафков направи хеттрик, след него гол добави и Кирил Николов от Дузпа. Преди това, през първото полувреме вратата на Осеново уцелиха Борислав Хазуров и Марио Топузов. Гостите стигнаха до почетно попадение в края на мача.

От днес започват мачовете в Югозападната В-група. Септември почива в първия кръг. Следващата събота в първия за сезона мач приемаме Беласица Петрич, от 20:00 часа на стадион Арена в град Симитли.

Pin It