Две катастрофи заради отнето предимство на Е-79 край Сандански, има пострадали

Около 10:45 часа на 15.07.2020 г. на ПП1 Е-79 в района на Сандански, лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 73-годишен от гр.Сандански, излизайки от крайпътен имот и завивайки на ляво, отнема предимството и допуска ПТП с лек автомобил „Ситроен“ с 22-годишен водач от Сандански.

С охлузни рани на ръцете е пострадал водачът на лекия автомобил „Ситроен“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

Около 17:35 часа на 15.07.2020 г. на ПП1 Е-79 в района на Сандански, товарен автомобил „Ивеко“ с 50-годишен водач от гр.Кресна, завивайки на ляво отнема предимството и блъска лек автомобил „Ситроен“ с 40-годишен водач от гр.Сандански.

С охлузна рана на глезена и рани на ръката и гърба е пострадал водачът на товарния автомобил „Ивеко“ и пътуващите в лекия автомобил „Ситроен“: жена на 66-години, която е с хематом на лявото око и 14-годишно момче, което е с оток и синини в лявата част на гърдите.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.