Драматичен театър „Никола Вапцаров“ подготвя нов мащабен спектакъл

Само 10 дни след премиерата на „Тартюф“ по Молиер с режисьор Дамян Тенев, Драматичен театър „Никола Вапцаров“ усилено подготвя следващия си мащабен спектакъл: “Панаир на суетата” по едноименния роман на Уилям Такъри и сценичната адаптация на Кейт Хамил, с режисьор Маргарита Мачева.

Драматичен театър „Никола Вапцаров“ приветства всеки, който желае да станете част от следващото грандиозно представление и да се включи в създаването на впечатляващата сценография на доц. Марина Райчинова! Един от основните елементи, който зрителите ще видят на сцената в края на този месец ще бъде огромна блестяща завеса, направена от 236 000 мъниста.

Този петък (02.10.2020 г.) вратите на театъра ще бъдат отворени между 10:00 и 20:00 часа за всеки, който желае да ни помогне. Включилите се в инициативата на театъра ще получат покана за предпремиерното представление и ще видят спектакъла в пълния му блясък, преди всички!

За нанизването на блестящата завеса не са необходими специфични умения и всички материали са подсигурени от Драматичен театър „Никола Вапцаров“.

Omnia vanitas! (лат.: Всичко е суета)

Pin It