Дългогодишен проблем за жителите на квартал „Грамада“ беше решен

Дългогодишен проблем за жителите на квартал „Грамада“ беше решен! Изградени са тротоарни участъци по предложение в кампанията „ТИ ПРЕДЛОЖИ! КМЕТЕ НАПРАВИ!“

Тротоарни участъци, с обща площ близо 1000 кв.м., вече са изградени в квартал „Грамада“. Те са по продължение на част от улиците „Зеленка“ и „Евтим Драганов“. Поставени са тротоарни плочки и бордюри.

С изграждането на тротоарните настилки вече е решен един дългогодишен проблем за жителите на квартал „Грамада“. Местата, на които са изградени тротоарните участъци са ключови, тъй като са разположени на един от входовете на града.

В Бюджет 2019 на Община Благоевград са заложени 510 000 лева за изпълнение на предложенията .
Предстои да бъдат изпълнени стотици предложения, сред които изграждане на улична инфраструктура, на детски и спортни площадки, облагородяване на пространства и други.

Pin It

One Comment - Write a Comment

  1. Н.Панайотов · Edit

    Здравейте, поздравления за г-н Кмета, живея на тази улица и от 30 години Никога не съм имал тротоар. Сега си го циментирахме сами тротоара с лични средства, а и аз плащам същите данаци както останалите. Не мога да разбера, защо всичко в България се прави на етапи или там пред блока има повече избиратели, защото в нашата къща също има, но са доста по – малко, е това е всички плащане по равно данаци, но едни ходят по тротоара други газим в кал вече 30 години. Поздравления г-н Кмете заповядайте след някой дъжд да се разходим по цялата улица, не е дълга, разходете се от вашите тротоари до края на улицата, но преди това пак се обадете на репортерите за да могат да снимат и отразят и ние как живеем в другия край на улицата, а и да Ви уведомя платили сме си всички данаци!
    С уважение Н. Панайотов!

Comments are closed.