Децата от театралната школа в Симитли с награди от „Талантино”

Децата от театралната школа към читалище „Св. Климент Охридски” в Симитли са с награди на театрално-танцовия фестивал „Талантино”, който се проведе в Благоевград тази седмица. Децата ни играха на сцената в конкуренцията на двадесет и една постановки и над 300 млади таланта, борещи се за награда. „Не се гаси туй що не гасне” беше аплодирана от благоевградската публика, а младите актьори от състава получиха грамоти за участие. Талантите бяха оценявани от жури, в състава на което бяха актьорите Веселин Калановски, Доц. Огнян Спиров и Николай Станоев.

Децата от театралната школа към читалище „Св.Климент Охридски” играха с изключителен хъс и желание за награди, като впечатлиха жури и публика с иновативност и различна игра. Децата на Симитли и техния режисьор Бранимир Митов спечелиха наградата за „Нов прочит на драматургичен текст“. Друга награда, която грабнаха малките таланти, бе награда за актьорско майсторство на Венцислав Венциславов и Милен Златев, който също бе отличен с тази награда в категория до 8-ми клас.

Децата от театралната школа към читалище „Св. Климент Охридски” бяха изключително щастливи от постигнатите резултати и благодариха на своя ръководител Бранимир Митов. В тазгодишното си представяне те показаха на публиката , а и на себе си, невероятно израстване в изкуството и дадоха заявка за сериозния театър.

Pin It